Een grote verbouwing.
Wat er allemaal gaat veranderen.

Carwash & Co Ede bestaat nu bijna 20 jaar. In die tijd is er al een hoop verandert. En ook nu zien wij weer meer mogelijkheden om onze klanten een schonere auto en een betere waservaring te geven. Daarom hebben wij besloten om onze vestiging in Ede vrijwel volledig te vernieuwen. Wij gaan de vernieuwingen in drie fases realiseren.

Fase 1: De nieuwe stofzuighal

Gerealiseerd!

Onze klanten maken veel en graag gebruik van onze gratis stofzuigers. Maar in de winter is het stofzuigplein koud en winderig en in de zomer vaak te warm. Daarom hebben wij een hal over het stofzuigplein heen gezet en hopen we daarmee onze klanten een comfortabelere omgeving te bieden. Uiteraard blijft het stofzuigen volledig gratis!

Image

Fase 2: Het bouwen van een interieurbaan

Gerealiseerd!
Image

Een interieurbaan is een grote lopende band waarop de auto geparkeerd wordt. Anders dan bij de wasstraat, stappen alle klanten hier wel uit. Hierna gaat ons team, gewapend met stofzuigers, doekjes en reinigingsmiddelen, voor u de auto in om deze volledig te reinigen.

De ruiten, het dashboard, de vloer inclusief de kofferbak en ook deurlijsten en de dorpels krijgen een grondige schoonmaakbeurt. Dit alles in slechts acht minuten, terwijl u rustig een kopje koffie drinkt in onze wachtruimte.

De interieurbaan komt in de plaats van de hobbywas boxen omdat wij van onze klanten horen dat er meer behoefte is aan uitgebreidere dienstverlening dan aan de mogelijkheden voor het zelf wassen van een auto of caravan. Daarnaast zijn er in Ede inmiddels meer bedrijven die deze mogelijkheid bieden en kunnen wij met een interieurbaan echt een, voor deze regio, unieke dienst aanbieden!

Fase 3: De verbetering van de wasstraat

Gerealiseerd!
Image

In de laatste fase, gaan wij de huidige wasstraat uitrusten met de nieuwste technieken op het gebied van autowassen. Daarnaast krijgt ook de washal een opfrisbeurt en komt er een volledig nieuwe vloer.

De nieuwste technieken zullen worden verwerkt in een nieuw wasprogramma en zorgen voor meer schuim, een nóg betere reiniging en een echt duidelijke diepere glans van de autolak. Wij halen geen van de bestaande machines weg, maar plaatsen er nóg meer bij waardoor we een breder pakket van wasprogramma’s kunnen gaan aanbieden. Meer informatie hierover volgt op een later tijdstip van de verbouwing.